16.9 C
Athens

Τα «μωρά» του Ολυμπιακού είναι έτοιμα να γράψουν το τελευταίο κεφάλαιο στο όμορφο παραμύθι τους

Η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα (22/4, 19:00) αυτή της Μίλαν στον τελικό του Youth League και η κορυφή της Ευρώπης δεν μοιάζει πια... με ένα όνειρο τρελό

«Με ένα όνειρο τρελό» μπορούσε να πει εύκολα κάποιος όταν ξεκίνησε αυτή η τρελή φετινή πορεία της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League. Πλέον μόνο όνειρο δεν μοιάζει, με τα «μωρά» των Ερυθρόλευκων να ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Μίλαν θέλοντας να γράψουν την τελευταία και πιο χρυσή σελίδα σε αυτό το όμορφο παραμύθι.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αυτή της Μίλαν σε λίγες ώρες (19:00) και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Ευρώπη.

Η πορεία της ήδη επιτυχημένη, με τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να ξεκινάνε ένα όμορφο και μεγάλο ταξίδι όπως αποδείχθηκε κόντρα στη Λέτσε στις 4 Οκτωβρίου και να το ολοκληρώνουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, με το ημερολόγιο να δείχνει 22 Απριλίου.

Συλαϊδόπουλος: Δημιούργημα χρόνων αυτή η ομάδα, η δουλειά στην Κ19 είναι επαγγελματική

Τα «χρυσά μωρά» των Ερυθρόλευκων έχουν έναν και μοναδικό στόχο, καθώς η δίψα τους δεν κρύβεται, όπως και η πίστη στις ικανότητες τους. Φυσικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού, η πορεία τους είναι απολύτως επιτυχημένη και το γεγονός πως έκαναν όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να τους παρακολουθεί και να τους θαυμάζει δεν αλλάζει.

Συγκινημένος και περήφανος είναι πάνω απ’ όλους ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Ναντ πως ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που του έκαναν το δώρο να μην τελειώσει ο κύκλος του στην ομάδα Κ19 στις κερκίδες και όχι στον πάγκο (ήταν τιμωρημένος).

Η πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League:

Πρώτος γύρος

Ολυμπιακός – Λέτσε 3-1

Λέτσε – Ολυμπιακός 1-3

Δεύτερος Γύρος

Γκαμπάλα – Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός – Γκαμπάλα 4-0

Playoffs

Ολυμπιακός – Ίντερ 6-5 πεν. (0-0 κανονική διάρκεια)

Φάση των «16»

Ολυμπιακός – Λανς 4-2 πεν. (2-2 κανονική διάρκεια)

Προημιτελικά

Μπάγερν – Ολυμπιακός 1-3

Ημιτελικά

Ολυμπιακός – Ναντ 3-1 πεν. (0-0 κανονική διάρκεια)

Τελικός

 

Ολυμπιακός – Μίλαν (22/4, 19:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς