17.2 C
Athens

U19 Λέτσε – Ολυμπιακός 1-3: Ερυθρόλευκη πρόκριση με τη σφραγίδα των αδερφών Κωστούλα

Με συνολικό σκορ 2-6 μετά τη δεύτερη νίκη απέναντι στη Λέτσε στην Ιταλία, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα και το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 8 Νοεμβρίου στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, καθώς στο 6ο λεπτό ο Χ. Κωστούλας ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουζακίτης και άνοιξε το σκορ.

Ο Κ. Κωστούλας ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα για το 0-2 στο 19′, ενώ στο 75′ ο αδερφός του Χ. Κωστούλας σκόραρε κι εκείνος (μετά το κερδισμένο πέναλτι) για το 1-3 (η Λέτσε είχε μειώσει προσωρινά στο 60′).

ΛΕΤΣΕ (Κοπιτέλι): Λιάμπινεν, Άντο, Πασκαλάου, Βουλτουράρ, Μπουρνέτ (54′ Κοντόρ), Μπάξτερ (46′ Γκεγέ), Γκρόμεκ (82′ Περίτσι), Πάτσια, Αγκρίμι, Μινέρβα (72′ Ρούσο), Χελμ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Μουζακίτης (79′ Δάμα), Μπάκουλας (86′ Τανούλης), Πνευμονίδης (79′ Δρόσος), Παπακανέλλος (66′ Λιατσικούρας), Χ. Κωστούλας (86′ Λίγδας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς