19.3 C
Athens

Κ19 Ολυμπιακός – Ίντερ 0-0 (6-5 πεν.): Τα ερυθρόλευκα αστέρια προκρίθηκαν στους «16» του UEFA Youth League!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού απέκλεισε με δέκα παίκτες την Ίντερ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του UEFA Youth League

Η Κ19 του Ολυμπιακού είναι στις «16» καλύτερες ομάδες του φετινού UEFA Youth League με μια σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Κ19 της Ίντερ στο Καραϊσκάκη! Οι Ερυθρόλευκοι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου βλέπουν την εξαιρετική πορεία τους να συνεχίζεται και την Παρασκευή (9/2) θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση!

 

Κόντρα στην πρωτοπόρο της Πριμαβέρα, ο Ολυμπιακός έδειξε στο Καραϊσκάκη – παρουσία χιλιάδων φίλων του και παιδιών από τις σχολές του συλλόγου – πάθος και πλάνο ισορροπώντας απόλυτα μετά τα πρώτα 20′ όπου η Ίντερ απείλησε την εστία του Σίνα.

Μετά το 60′ μάλιστα ο Ολυμπιακός Κ19 είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση όπως το σουτ του Κουτσογούλα στο 65′ και το χαμένο τετ α τετ του Παπακανέλλου στο 70′ μετά από υπέροχη βαθιά μπαλιά (απομάκρυνε ο Ραϊμόντι).

Ο Σίνα σταμάτησε στο 75′ τον Στάνκοβιτς – η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι – με τους Ερυθρόλευκους να μένουν με δέκα παίκτες σε εκείνο το σημείο λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Παπακανέλλο.

 

Με το 0-0 να παραμένει, ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 88′ να προκριθεί από την κανονική διάρκεια. Ο Κωστούλας με φοβερή ενέργεια τροφοδότησε στα δεξιά τον Λιατσικούρα που έπιασε το σουτ αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Ραϊμόντι.

Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι έμειναν ψύχραιμοι στα πέναλτι (6/6) με τους Νερατζούρι να αστοχούν με τον Κότσι και την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να πανηγυρίζει τη σπουδαία πρόκριση!

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

1-0 Μουζακίτης
1-1 Στάνκοβιτς
2-1 Μπακούλας
2-2 Ντι Μάτζιο
3-2 Χ. Κωστούλας
3-3 Οβούσου
4-3 Λιατσικούρας
4-4 Στάντε
5-4 Τανούλης
5-5 Σαρ
6-5 Κ. Κωστούλας
6-5 Άστοχος ο Κότσι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88′ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (83′ Δάμα), Πνευμονίδης (79′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (85′ Ντε Πιέρι), Καμάτε (70′ Μοσκόνι), Σαρ, Κίτο (62′ Οβούσου)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς