19 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυτοί που πιάνουν Λιμάνι και οι τελευταίες πινελιές στο ερυθρόλευκο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία ώστε να καλύψει τα κενά στην άμυνα και ετοιμάζεται για τις τελευταίες πινελιές στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος στο μεταγραφικό παζάρι και φουλάρει για να κλείσει και τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ του ενόψει της γεμάτης συνέχειας της σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα και στόχος είναι τα περισσότερα από αυτά (αν όχι όλα) να κλείσουν με θετικό τρόπο και ο Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει όσο περισσότερα και καλύτερα αγωνιστικά όπλα γίνεται για τη δύσκολη συνέχεια.

«Πιθανότατα την Τετάρτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες»

Πέρα από τις τέσσερις μεταγραφές που ήδη έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός και οι παίκτες έχουν ενταχθεί στο ρόστερ, οι Ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν και τυπικά την απόκτηση των Γκαστόν Ερνάντες, Νέλσον Άμπεϊ και Νταβίντ Κάρμο. Μάλιστα στην περίπτωση του τελευταίου είναι εκεί που οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει εμπόδια στην άμεση έλευση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, μιας και υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες για τον δανεισμό του από την Πόρτο όμως οι Δράκοι τον κρατάνε μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Maisfutebol: «Η Πόρτο καθυστερεί τον δανεισμό του Κάρμο στον Ολυμπιακό, στα 18 εκατ. η οψιόν αγοράς»

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κινείται… ιταλικά, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει στη λίστα του και παλεύει για την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς της Τορίνο.

Ο Ράντονιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 στην Τορίνο ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει νωρίτερα μέσα στον Γενάρη τόσο η Μόντσα όσο και η Μαγιόρκα.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ ο Νεμάνια Ράντονιτς, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Ράντονιτς, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι μετά τον μονοετή δανεισμό του από τη Μαρσέιγ. Με τη φανέλα της «Γκρανάτα» έχει παίξει σε 41 ματς (τα 10 φέτος με 3 γκολ), με συνολικό απολογισμό 7 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τις Μπενφίκα (11 συμμετοχές, 1 γκολ), Μαρσέιγ (63 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ), Ερυθρό Αστέρα στην πιο παραγωγική του σεζόν με 11 γκολ και 8 ασίστ σε σύνολο 47 αγώνων, αλλά και τις Χέρτα – Τσουκαρίτσκι.

Τέλος οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να ασχολούνται με ακόμη έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Ιταλία. Πρόκειται για τον Γέρι Μίνα που ανήκει στη Φιορεντίνα και σύμφωνα με τους Ιταλούς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός αμυντικός ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλμέιρας.

Πολύ προχωρημένο του Μίνα στον Ολυμπιακό, λένε οι Ιταλοί

Μετά από μόλις έξι εμφανίσεις με τους Μπλαουγκράνα, η Έβερτον ξόδεψε 30.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν τον αφήσει ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι. Με τα Ζαχαρωτά αγωνίστηκε σε 99 παιχνίδια μετρώντας 9 γκολ και 1 ασίστ, ενώ είναι διεθνής 43 φορές με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς