21.7 C
Athens

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ ο Νεμάνια Ράντονιτς, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Ιταλός «μεταγραφολόγος» αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο Σέρβο διεθνή εξτρέμ, που ψάχνεται για την αποχώρησή του από την Τορίνο και βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στη λίστα του την εξαιρετική περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς, όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ράντονιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 στην Τορίνο ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει νωρίτερα μέσα στον Γενάρη τόσο η Μόντσα όσο και η Μαγιόρκα.

«Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει τον Νεμάνια Ράντονιτς στη λίστα του ως ένας από τους στόχους για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Έγιναν συζητήσεις, εφόσον ο Ράντονιτς μπορεί να φύγει από την Τορίνο, μετά το ενδιαφέρον της Μόντσα και της Μαγιόρκα νωρίτερα μέσα στον μήνα», αναφέρει σχετικά ο Ρομάνο που είχε αποκαλύψει πρόσφατα την οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τσικίνιο.

Ο Ράντονιτς, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι μετά τον μονοετή δανεισμό του από τη Μαρσέιγ. Με τη φανέλα της «Γκρανάτα» έχει παίξει σε 41 ματς (τα 10 φέτος με 3 γκολ), με συνολικό απολογισμό 7 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τις Μπενφίκα (11 συμμετοχές, 1 γκολ), Μαρσέιγ (63 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ), Ερυθρό Αστέρα στην πιο παραγωγική του σεζόν με 11 γκολ και 8 ασίστ σε σύνολο 47 αγώνων, αλλά και τις Χέρτα – Τσουκαρίτσκι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς