16.1 C
Athens

Πολύ προχωρημένο του Μίνα στον Ολυμπιακό, λένε οι Ιταλοί

Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πια πολύ κοντά στον Γέρι Μίνα αφού η Φιορεντίνα συμφώνησε στην παραχώρησή του

Ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες στο ρόστερ του και οι επόμενες μέρες ως το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πέρα από την υπόθεση του Γκαστόν Ερνάντες που έχει μπει στην τελική ευθεία, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως κινήθηκαν και για τον Γέρι Μίνα, με την υπόθεση μάλιστα σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα αλλά και διάφορα ιταλικά Μέσα να δείχνει προχωρημένη!

Ο 29χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα υπογράφοντας για έναν χρόνο (με προοπτική επέκτασης), όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του μετρώντας μόλις επτά συμμετοχές. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Βιόλα έδωσαν το πράσινο φως για την πώλησή του και ο Ολυμπιακός συζητά με τον ποδοσφαιριστή για τους όρους της συνεργασίας τους.

Ο Κολομβιανός αμυντικός ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλμέιρας.

Μετά από μόλις έξι εμφανίσεις με τους Μπλαουγκράνα, η Έβερτον ξόδεψε 30.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν τον αφήσει ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι. Με τα Ζαχαρωτά αγωνίστηκε σε 99 παιχνίδια μετρώντας 9 γκολ και 1 ασίστ, ενώ είναι διεθνής 43 φορές με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς