17.7 C
Athens

«Πιθανότατα την Τετάρτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες»

Ο 26χρονος Αργεντινός στόπερ αναμένεται πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη (24/1) στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν με βεβαιότητα οι συμπατριώτες του

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Γκαστόν Ερνάντες είναι ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με τους Αργεντίνους τα έχει βρει σε όλα με τον 26χρονο στόπερ για συμβόλαιο τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αργεντινή, ο Ερνάντες αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (24/1) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με τον Ολυμπιακό αποχαιρετώντας τη Σαν Λορέντσο και γενικότερα την πατρίδα του για πρώτη φορά στην καριέρα του, με φόντο την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες το έγκυρο TyC Sports ο Ολυμπιακός με τη βελτιωμένη του πρόταση προς τη Σαν Λορέντσο (περίπου 4.000.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης) απέσπασε το πολυπόθητο «ναι» των Αργεντίνων και με σύμμαχο τον παίκτη προχωρά στην απόκτησή του για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, ενώ αναμένεται να υπάρξουν άμεσα και οριστικές εξελίξεις με τον Νταβίντ Κάρμο, που επίσης βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον Πειραιά.

Τη σεζόν που πέρασε ο κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 77 συμμετοχές και δύο τέρματα. Συνολικά 55 από τις 77 συμμετοχές με τη Σαν Λορέντζο και τις υπόλοιπες 22 με τη Σαν Μαρτίν στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς