21.7 C
Athens

Ο Γκαστόν Ερνάντες θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το TyC Sports

Το διάσημο Μέσο της Αργεντινής υποστηρίζει πως επετεύχθη η συμφωνία Ολυμπιακού - Σαν Λορέντζο και οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες με κανονική μεταγραφή

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται οριστικά ο Γκαστόν Ερνάντες σύμφωνα με το TyC Sports, το οποίο τονίζει πως απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι, οι Ερυθρόλευκοι επέμειναν και τον Ιανουάριο και σύμφωνα με το έγκυρο Μέσο της Αργεντινής – το οποίο επικαλείται πηγές μέσα από τη Σαν Λορέντζο – η συμφωνία επιτεύχθηκε με τους Πειραιώτες να κλειδώνουν τη συμφωνία και να παίρνουν τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, στο κείμενο του έγκυρου Μέσου της Λατινικής Αμερικής γίνεται ειδική αναφορά στη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός και με την οποία φέρεται να έπεισε τη Σαν Λορέντζο (περίπου 4.000.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης).

Τη σεζόν που πέρασε ο κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 77 συμμετοχές και δύο τέρματα. Συνολικά 55 από τις 77 συμμετοχές με τη Σαν Λορέντζο και τις υπόλοιπες 22 με τη Σαν Μαρτίν στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς