21.5 C
Athens

Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Νέλσον Άμπεϊ

Ο 20χρονος Άγγλος στόπερ βρίσκεται στην Ελλάδα για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, σε μία μεταγραφική προσθήκη των Ερυθρολεύκων με το βλέμμα στο μέλλον

Μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον για την άμυνά του είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, αφού ο 20χρονος Νέλσον Άμπεϊ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο 20χρονος Άγγλος – με καταγωγή από τη Νιγηρία – αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός διατηρεί συμβόλαιο με τη Ρέντινγκ ως το καλοκαίρι και είναι διεθνής με την U20 της χώρας του. Έχει φορέσει τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου σε 31 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Ρέντινγκ αγωνίζεται στη League One (3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) και βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν της επιτρέπουν να κρατήσει τον Άμπεϊ παρά να τον παραχωρήσει λίγους μήνες πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος ώστε να εισπράξει ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε αμέσως και με γρήγορα αντανακλαστικά το ενδιαφέρον του και «καπάρωσε» τον παίκτη, που φαίνεται να έχει εξαιρετικές προδιαγραφές με το βλέμμα στο άμεσο μέλλον.

Μένει να φανεί αν ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον χρησιμοποιήσει από φέτος στην πρώτη ομάδας, με δεδομένη την απόκτηση άλλων δύο στόπερ όπως οι Κάρμο και Γκαστόν Ερνάντες που βρίσκονται κοντά, ή αν τού δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β’ ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς