24.7 C
Athens

Maisfutebol: «Η Πόρτο καθυστερεί τον δανεισμό του Κάρμο στον Ολυμπιακό, στα 18 εκατ. η οψιόν αγοράς»

Σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο, ο δανεισμός του Κάρμο στον Ολυμπιακό καθυστερεί λόγω της Πόρτο, η οποία πάντως έχει ορίσει οψιόν αγοράς στα 18 εκατ. ευρώ

Σε καθυστέρηση που οφείλεται στην Πόρτο αποδίδεται από το Maisfutebol η υπόθεση της παραχώρησης του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Το πορτογαλικό Μέσο υποστηρίζει πως οι Ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού που ακόμα δεν έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα επειδή η Πόρτο δεν έχει βρει στόπερ.

Ο Κάρμο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο (αποκτήθηκε αντί 22 εκατ. ευρώ), ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς