22.7 C
Athens

Βαρύ πρόστιμο από τον Γιάννη Αλαφούζο στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ξινά βγήκαν τα χαμογέλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του πριμ για την πρόκριση τους στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας είδαν τον Γιάννη Αλαφούζο να τους επιβάλλει πρόστιμο για τα κακά αποτελέσματα με Λαμία και Κηφισιά

Με βαρύ πρόστιμο θα πληρώσουν τις απώλειες βαθμών κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι του Φατίχ Τερίμ έμειναν για δύο σερί ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους και ο Γιάννης Αλαφούζος τους επέβαλε βαρύ πρόστιμο 200.000 ευρώ. Όλα αυτά ενώ μετά το ματς με τη Λαμία ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων είχε παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης αλλά και λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση πριμ για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Πριμ 500.000 ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο για την πρόκριση στον τελικό

Στο χθεσινό ματς με την Κηφισιά το τριφύλλι λίγο έλειψε να γνωρίσει την ήττα και μπορεί να αισθάνεται τυχερό για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μπιφουμά στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και έχει να αντιμετωπίσει πριν την έναρξη των πλέι οφ τον Άρη εντός και τον ΟΦΗ εκτός έδρας, με τα παιχνίδια αυτά να έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έχασε σε μία εβδομάδα όσα ο Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Δεκέμβριο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς