18.7 C
Athens

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες και άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού»

Σε πρωτοφανή επίθεση στην κυβέρνηση προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, διαμαρτυρόμενος παράλληλα για τη διαιτησία, τα λεπτά των καθυστερήσεων και τις... «θυγατρικές ομάδες»

Σε μία κίνηση που δεν τη συνηθίζει, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ισόπαλο ματς (2-2) με τη Λαμία.

 

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ξέσπασε και χαρακτήρισε βλακώδη (!) τα μέτρα της κυβέρνησης. Πριν από αυτό ωστόσο έκανε λόγο για θυγατρικές ομάδες, για διαιτητές που φοβούνται και όπως και ο προπονητής των Πρασίνων, Φατίχ Τερίμ, αναφέρθηκε στα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται.

Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς