24 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έχασε σε μία εβδομάδα όσα ο Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Δεκέμβριο

Ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ έμεινε για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη στην έδρα του κόντρα σε μικρότερη ομάδα - Οι νέες αποδοκιμασίες της εξέδρας το «καμπανάκι» για τον Τούρκο προπονητή

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του έναν αντίπαλο από τους λεγόμενους «μικρούς», με τον Φατίχ Τερίμ να δείχνει ωστόσο πως δεν ανησυχεί.

Οι Πράσινοι έμειναν στο -3 από την ΑΕΚ αφού όχι απλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Κηφισιά αλλά κινδύνεψαν ακόμη και να χάσουν, με τον Μπιφουμά να χάνει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για το τριφύλλι που την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να λυγίσει τη Λαμία των δέκα παικτών. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ καλούνται να αντιστρέψουν το κλίμα πριν τα πλέι οφ έχοντας ωστόσο δύο δύσκολες αποστολές κόντρα στον Άρη εντός και τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Ο Φατίχ Τερίμ κατάφερε μέσα σε δύο αγωνιστικές να έχει απώλειες βαθμών με θεωρητικά μικρότερες ομάδες την ώρα που ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Δεκέμβριο είχε σκοντάψει σε αυτά τα παιχνίδια μόνο κόντρα στον Ατρόμητο.

Τερίμ: Κανείς δεν περίμενε να χάσουμε βαθμούς, με τα χέρια μας θα τα γυρίσουμε όλα στα πλέι οφ

Ο Τούρκος προπονητής δείχνει να μην ανησυχεί καθώς δήλωσε πως η ομάδα του ότι έχασε θα το πάρει πίσω στα πλέι οφ, ωστόσο για την ώρα δεν πείθει με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα όπου το μόνο καλό που έχει να κρατήσει είναι η πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο που και αυτή ήρθε στα πέναλτι και μετά από «αυτοκτονία» των Ασπρόμαυρων.

Την κακή εικόνα αντιλαμβάνεται και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και ξέσπασε σε αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά. Μάλιστα και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ οι αποδοκιμασίες είχαν ξεκινήσει πριν αυτό τελειώσει, ωστόσο το γκολ του Λημνιού στο 129′ και η πρόκριση με συγκλονιστικό τρόπο στα πέναλτι έδωσαν… παράταση ζωής για λίγες μέρες στον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς