21.4 C
Athens

Νέα ανακοίνωση Βόλου: «Γίναμε ξανά μάρτυρες μιας σφαγιαστικής εις βάρος μας διαιτησίας»

Δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, η οποία αυτή τη φορά εκφράζει τα έντονα παράπονα για τον διαιτητή Πουλικίδη.

Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση νωρίς το πρωί όπου ξεκαθάριζε πως δεν υπήρξε ρατσιστική επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, ο οποίος είχε δηλώσει πως κάποιος από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε μαϊμού.

Βόλος: Άνθρωπος του πάγκου μας είπε στον διαιτητή «τι μαϊμού φάουλ έδωσες», καμία σχέση με τον Τετέι

Αυτή τη φορά στέκεται στη διαιτησία της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης, αναφέροντας πως ήταν σφαγιαστική εις βάρος του Βόλου για ακόμη μια φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά τη φετινή περίοδο γίναμε μάρτυρες μίας σφαγιαστικής εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Αυτή τη φορά από τον Πουλικίδη από τη Δράμα, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μας έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στη σημερινή αναμέτρηση, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που τον όρισε να διευθύνει τον κρίσιμο αυτό αγώνα. Γιατί άραγε; Μήπως για να καλύψει τα λάθη του εν λόγω διαιτητή, τα οποία έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε ότι εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο;

Οι περιπτώσεις που ο διαιτητής, μας έδειξε τις προθέσεις του ήταν πολλές. Ωστόσο θα σταθούμε κυρίως στις φάσεις όπου… βιαζόταν να καταλογίσει φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, πριν καν τελειώσει η φάση ώστε να μην είναι σε θέσει να επέμβει το VAR.

Κύριοι της ΚΕΔ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, με τι κριτήρια ορίσατε τον «κύριο» Πουλικίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο διαιτήτευε αγώνες της Super League 2 και έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων;

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς