19.6 C
Athens

Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Τετέι: «Με αποκάλεσαν μαϊμού από τον πάγκο του Βόλου» (vid)

Ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο του Βόλου κατήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV ο Ανδρέας Τετέι.

Κηφισιά και Βόλος έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 σε ένα ματς με πολύ ένταση, όπου μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος διαμαρτυρήθηκε σε έντονο τόνο πως υπήρχαν παραπάνω άτομα από όσα επιτρέπονται στις κερκίδες και αποβλήθηκε μετά από ένταση που δημιουργήθηκε.

Χαμός στο Κηφισιά – Βόλος και ένταση με Μπέο για τον κόσμο: «Τους μπράβους τι τους έφερες;» (vid)

Ωστόσο τα άσχημα της αναμέτρησης ήταν άλλα και έγιναν γνωστά μετά το τέλος, καθώς ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση αναφέροντας πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας τον χαρακτήρισε μαϊμού.

«Θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον αντίπαλο πάγκο που δεν μου άρεσε. Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω γιατί τα προηγούμενα χρόνια το έχω ξανακούσει και η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή επειδή άκουσα πολύ καλά τη λέξη και με ενόχλησε πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς