20.8 C
Athens

Κηφισιά – Βόλος 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί στη μάχη της παραμονής

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Κηφισιά και Βόλο ήταν μεγάλης σημασίας για τη μάχη της παραμονής, είχε ένταση, πάθος, φάσεις και μία αποβολή ωστόσο το σκορ έμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα τους ξεκολλούσε από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Μαγνησίας με θετικό αποτέλεσμα θα έπαιρνε μια πολύ σημαντική ανάσα στη μάχη που δίνει.

Χαμός στο Κηφισιά – Βόλος και ένταση με Μπέο για τον κόσμο: «Τους μπράβους τι τους έφερες;» (vid)

Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με το αποτέλεσμα να αφήνει ίσως λίγο παραπάνω ικανοποιημένο τον Βόλο καθώς αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 45′ εξαιτίας της αποβολής του Ασλανίδιδη.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μενέντες να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 20′, όταν ο Κόμπα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Αναγνωστόπουλο να τον νικάει αρχικά και στη συνέχεια τον ποδοσφαιριστή του Βόλου να κάνει άσχημο δεύτερο τελείωμα.

Στο 45′ οι ισορροπίες άλλαξαν με τον Βόλο να μένει με παίκτη λιγότερο αφού ο Ασλανίδης δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 12 λεπτών. Έτσι στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και έψαχναν το τέρμα που θα τους χαρίσει τη νίκη. Ωστόσο η ομάδα του Λόπεθ αμύνθηκε εξαιρετικά, απειλήθηκε ελάχιστες φορές και κράτησε το μηδέν και πήρε τον βαθμό που την κράτησε έναν βαθμό πάνω από την Κηφισιά στη βαθμολογία.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΒΟΛΟΣ 0-0

Διαιτητής: Πουλικίδης

Κίτρινες: 55′ Τεϊσέιρα, 84′ Γιόβανσιτς / 33′ Ασλανίδης, 50′ Γκαρσία, 70′ Άλχο, 88′ Μύγας

Κόκκινες: -/ 45′ Ασλανίδης

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς(82′ Γιόβανσιτς), Μιλίσεβιτς, Τεσέιρα, Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Κανατζίγια, Μενέντες, Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης (67′ Ίλιεφ).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς