25.9 C
Athens

Τα πρώτα λόγια του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Είστε ομάδα με ποιότητα και δυνατότητες»

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και η δουλειά ξεκινάει ενόψει των δύο πρώτων σημαντικών αγώνων κόντρα σε Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ

Η πρώτη εβδομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μπροστά τους δύο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα σε Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ.

Ο Βάσκος τεχνικός έδωσε το στίγμα του από χθες (11/2) Κυριακή όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τον οποίον παρακολούθησε από τις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί που οι Ερυθρόλευκοι ήταν σαρωτικοί υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και σκόρπισαν τους Κρητικούς με 3 τέρματα σε 35 λεπτά πριν το κοντέρ σταματήσει τελικά στα 4 γκολ.

Αυτά είδε ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό: Ο σταθερός Κάρμο, ο Φορτούνης στο «10» και το πρέσινγκ ψηλά

Τα επόμενα εμπόδια είναι σαφώς πιο δύσκολα, όμως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και φυσικά τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει, κάτι που έχει κάνει… άπειρες φορές στο παρελθόν.

Στην ποιότητα και τις δυνατότητες στάθηκε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει πολύ λίγο χρόνο να δουλέψει πριν την πρώτη μάχη με τη Φερεντσβάρος για μια θέση στους «16» του Conference League.

«Είδα στον χθεσινό αγώνα μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Με πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά και προοπτική. Στείλατε ενθαρρυντικά αγωνιστικά μηνύματα ως σύνολο», ανέφερε αρχικά ο 62χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Είστε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Είστε καλοί παίκτες και όλοι μαζί θέλουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Όλοι μαζί ενωμένοι να τα καταφέρουμε. Με τη δουλειά μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Από εσάς θέλω δουλειά, για έχουμε μία συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολα και απαιτητικά ματς και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν σημαντικό αγώνα, για τον οποίο θα δουλέψουμε και θα αναλύσουμε όλα όσα πρέπει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς