15.8 C
Athens

Φτάνει στην Αθήνα και πιάνει αμέσως δουλειά ο Φατίχ Τερίμ

Εν αναμονή της άφιξης του Τούρκου τεχνικού στον Παναθηναϊκό - Φτάνει το πρωί στην Αθήνα και το απόγευμα θα βρεθεί στο Κορωπί για την πρώτη του προπόνηση

Ημέρα Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Τούρκου προπονητή στην Αθήνα, προκειμένου να καθίσει άμεσα στον πάγκο των Πρασίνων.

Ο Τερίμ αναμένεται στην ελληνική πρωτεύουσα με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης και δε θα καθυστερήσει λεπτό να πιάσει δουλειά: το απόγευμα κιόλας θα βρεθεί στο Κορωπί για να γνωρίσει τους παίκτες της νέας του ομάδας και να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ξεκούραση άλλωστε δε χρειάζεται, τα τελευταία δύο χρόνια είχε αρκετή, έχοντας κάνει διάλειμμα από την προπονητική από τον Ιανουάριο του 2022, όταν ολοκλήρωσε την 4η θητεία του στη Γαλατασαράι.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς που έφυγε ως αδικημένος και το μεγάλο ρίσκο του Αλαφούζου με Τερίμ

Ο 70χρονος τεχνικός, που θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής της Τουρκίας, ίσως περίμενε να γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που με τον Τερίμ στον πάγκο μπορούν να βλέπουν τις ελπίδες τους για πρωτάθλημα να αναπτερώνονται, ωστόσο το κλίμα στον κόσμο του τριφυλλιού είναι βαρύ.

Η αιφνίδια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απομακρύνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σόκαρε τον κόσμο, που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Σέρβο, όχι μόνο για το έργο του στην ομάδα, αλλά και για τη χρονική στιγμή που την ανέλαβε και τον χαρακτήρα του.

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με την απόφαση Αλαφούζου: «Ιβάν, δεν σε αξίζαμε ποτέ»

Μπροστά στην ειλημμένη απόφαση και με το… καρότο του πρωταθλήματος να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, οι οπαδοί θα στηρίξουν τελικά τον Τερίμ, αλλά σε περίπτωση που δε δικαιωθεί η επιλογή του στο τέλος της χρονιάς, ο Αλαφούζος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς