22.8 C
Athens

Επίσημο το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν»

Ο Παναθηναϊκός άφησε ανοιχτή την πόρτα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο αποφάσισε να διώξει μέσα σ' ένα μεσημέρι με απόφαση Αλαφούζου, που έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Φατίχ Τερίμ σε μία απρόσμενη εξέλιξη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι αυτός που τον διαδέχεται στον «πράσινο» πάγκο, σε μία πλήρη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ των Τούρκων.

Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ: «Είναι αλήθεια, αύριο θα είμαι στην προπόνηση»

Η πράσινη ΠΑΕ αποχαιρέτησε τον Σέρβο τεχνικό μέσω ανακοίνωσης κάνοντας ειδική αναφορά στα όσα κατάφερε στα 2,5 χρόνια του στον σύλλογο, με την ατάκα «η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν» να ξεχωρίζει.

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με την απόφαση Αλαφούζου: «Ιβάν, δεν σε αξίζαμε ποτέ»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός και Γιοβάνοβιτς συμπορεύθηκαν για 2,5 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα το Τριφύλλι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2022 και επανήλθε στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων εφέτος με τη συμμετοχή στο Europa League. Συνολικά καθοδήγησε σε 113 αγώνες την ομάδα, μετρώντας 64 νίκες.

Ευχαριστούμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο, οδηγώντας την ομάδα σε ανοδική πορεία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς