18.8 C
Athens

Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ: «Είναι αλήθεια, αύριο θα είμαι στην προπόνηση»

Ο 70χρονος Τούρκος προπονητής επιβεβαίωσε πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Δεν υπάρχει μόνο καπνός αλλά και… φωτιά! Ο Φατίχ Τερίμ επιβεβαίωσε με δήλωσή του πως αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό λίγη ώρα μετά από την πληροφορία που τον ήθελε να έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (27/12) και να υπογράφει για 1,5 χρόνο.

«Ναι, είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω στην Αθήνα το πρωί. Θα κάνω το απόγευμα προπόνηση», ήταν τα λόγια του πολύπειρου Τούρκου προπονητή στον δημοσιογράφο Ertuğrul Özkök.

Παναθηναϊκός: «Λύθηκε μονομερώς το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς», αποκαλύπτει ο Τούρκος δημοσιογράφος

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται εκτός πάγκων από τον Ιανουάριο του 2022 όταν και αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ όπου πραγματοποίησε την 4η θητεία του. Θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής στη χώρα του με θητείες και στην εθνική Τουρκίας ενώ δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του τα τελευταία 20 χρόνια.

Εκτός Τουρκίας εργάστηκε για σύντομο διάστημα σε Φιορεντίνα και Μίλαν ενώ ως προπονητής έχει στο ενεργητικό του 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 5 Super Cup και ένα UEFA Cup. Με την εθνική της χώρας του έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2008.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς