18 C
Athens

Ξεκάθαροι οι Τούρκοι: «Τετάρτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, υπογράφει για 1,5 χρόνο»

Οι Τούρκοι επιμένουν πως ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει άμεσα τον Παναθηναϊκό και αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (27/12) για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Οι Τούρκοι όχι μόνο επιμένουν στη συγκεκριμένη πληροφορία αλλά επανήλθαν αναφέροντας πως ο 70χρονος κόουτς θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (27/12) για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1,5 έτους!

Η αρχική πληροφορία κυκλοφόρησε από τον έγκυρο δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου και αμέσως τα τούρκικα Μέσα πήραν φωτιά, με τα δημοσιεύματα να πληθαίνουν διαρκώς.

Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται εκτός πάγκων από τον Ιανουάριο του 2022 όταν και αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ όπου πραγματοποίησε την 4η θητεία του. Θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής στη χώρα του με θητείες και στην εθνική Τουρκίας ενώ δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του τα τελευταία 20 χρόνια.

Εκτός Τουρκίας εργάστηκε για σύντομο διάστημα σε Φιορεντίνα και Μίλαν ενώ ως προπονητής έχει στο ενεργητικό του 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 5 Super Cup και ένα UEFA Cup. Με την εθνική της χώρας του έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2008.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς