16.8 C
Athens

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με την απόφαση Αλαφούζου: «Ιβάν, δεν σε αξίζαμε ποτέ»

Ξεσπούν στα social media οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που τα βάζουν ξανά με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ξαφνική απόφασή του να απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να προσλάβει τον 70χρονο Φατίχ Τερίμ

Τέλος εποχής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό μέσα σ’ ένα χριστουγεννιάτικο μεσημέρι!

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Πρασίνων, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι ο αντικαταστάτης του, αφού πλέον μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την απρόσμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ: «Είναι αλήθεια, αύριο θα είμαι στην προπόνηση»

Ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται την Τετάρτη (27/12) στην Αθήνα προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά στο Κορωπί, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το τούρκικο ρεπορτάζ που έκανε λόγο για συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Πάντως, ο κόσμος της ομάδας δεν πήρε καθόλου θετικά αυτή την εξέλιξη, με τους περισσότερους να δηλώνουν δημόσια μέσω «X» (πρώην Twitter) την απόλυτη στήριξή τους στον Γιοβάνοβιτς, κάνοντας λόγο για μία «αντιποδοσφαρική» και «αντιπαναθηναϊκή» απόφαση. «Ιβάν, δεν σε αξίζαμε ποτέ πραγματικά» και «κάτω τα χέρια από τον Ιβάν» είναι μερικές από τις ατάκες που ξεχωρίζουν επίσης, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν πως θα σταματήσουν να στηρίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από αυτή την ξαφνική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, που για άλλη μία φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς