17 C
Athens

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Στερν, σε καλή κατάσταση ο Σλοβένος

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Τόνσεκ Στερν, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής Σλοβενίας στο Τόκιο για το προολυμπιακό τουρνουά λόγω του τραυματισμού του.

Ο Σλοβένος διαγώνιος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον Ιούνιο κι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην πατρίδα του απουσιάζοντας από όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας του Τζόρτζε Κρέτσου σε VNL και Eurovolley.

Ο 28χρονος βρέθηκε στο Ρέντη όπου τον υποδέχθηκαν παλιοί και νέοι συμπαίκτες ενώ τα είπε και με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι. Παράλληλα, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις βάσει προγράμματος. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό των πρωταθλητών το Σάββατο (30/9) απέναντι στον Μίλωνα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Μοναδικός απών είναι ο Άλεν Παγένκ που θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στο Τόκιο και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ταξιδέψει στην Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή για το Jesi Volley Cup όπου θα συμμετάσχουν οι Ερυθρόλευκοι μαζί με τη Λούμπε, τη Βερόνα και τη Μιλάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς