17 C
Athens

Χειρουργήθηκε ο Στερν, αυτό είναι το διάστημα απουσίας του

Σε χειρουργική επέμβαση – που δεν εμπνέει ανησυχία – υποβλήθηκε στο ισχίο ο Τόνσεκ Στερν για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν καιρό.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο διαγώνιος του Ολυμπιακού δεν έκανε προπονήσεις με την εθνική Σλοβενίας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός VNL. Ο Τζόρτζε Κρέτσου προχώρησε σε αλχημείες και έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα αφού δεν υπάρχει δεύτερος καθαρός διαγώνιος με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί σχήματα με τρεις ακραίους.

Οι πληροφορίες από τη Σλοβενία θέλουν τον Στερν να μένει εκτός για 6-8 εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει το Eurovolley και δύσκολα θα είναι έτοιμος στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Εφόσον κυλήσει ομαλά η αποθεραπεία του και ισχύσουν τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και επίσημα την Πέμπτη (29/6) ενώ προ ολίγων ημερών η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς