17 C
Athens

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Στερν

Για μία ακόμα χρονιά θα μείνει στο Λιμάνι ο Τόνσεκ Στερν, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβένος διαγώνιος αποκτήθηκε πέρυσι από τους Ερυθρόλευκους και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της παραμονής του, ο Στερν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει ξανά την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Τόνσεκ Στερν στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που και οι δύο πλευρές, εγώ και ο σύλλογος, μείναμε ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία. Μετά από όλη την επιτυχία της περσινής σεζόν, η ανανέωση του νέου συμβολαίου δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα μας παραμένει πάνω-κάτω η ίδια, νομίζω ότι μπορούμε να τερματίσουμε άλλη μια φορά στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Πειραιά, για να παίξω ξανά μπροστά στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας! Τα λέμε σύντομα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς