17.8 C
Athens

Άρης: Η υποσημείωση στη συμφωνία με Ζαγαρίτη και ο εξτρέμ από το πάνω ράφι

Ο Ζαγαρίτης υπογράφει ως δανεικός και με έναν σημαντικό αστερίσκο στον Άρη, τη στιγμή που οι Κίτρινοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για μια εξαιρετική περίπτωση στα άκρα της επίθεσης

Ο μεταγραφικός πυρετός καλά κρατεί στον Άρη, με τους Κίτρινους να ανακοινώνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον (και) στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα τήρησε τον λόγο του 4+2 μεταγραφές μέχρι τα τέλη Ιουνίου και πλέον φορτσάρει για 4-5 ακόμη μέχρι τα φιλικά της ομάδας στη Βουλγαρία.

Στα χαφ έχει έρθει και παίξει ήδη ο Πάβισιτς, τα αμυντικά άκρα “γέμισαν” με Ματαρίτα – Φατόρε, ενώ ενίσχυση υπήρξε και στα γκολποστ με τον Χουτεσιώτη να πλαισιώνει πλέον τον Κουέστα.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης επισημοποίησε την Τρίτη (27/6) τη συμφωνία με τον νεαρό Έλληνα ομογενή, Αντώνη Αηδόνη, που δίνει βάθος στα στόπερ και φέρνει στη Θεσσαλονίκη δύο ακόμη Λατίνους: τους Μενέντεζ και Σαβέριο για τα άκρα της επίθεσης. Και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί.

Ο Άρης επενδύει στον 23χρονο Κίκε Σαβέριο για την ενίσχυση στα εξτρέμ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης, που εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Πάρμα έχοντας καταγράψει στο σύνολο 21 συμμετοχές, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει βάλει την υπογράφει του σε συμβόλαιο δανεισμού από την ιταλική ομάδα στον Άρη.

Ζαγαρίτης

Μάλιστα, πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν προνοήσει ήδη ώστε να κρατήσουν τον 22χρονο αριστερό μπακ στο Χαριλάου με κανονική μεταγραφή και πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του στο χορτάρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαγαρίτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ζαγαρίτης θα πρέπει να θεωρείται ήδη μέλος του ανανεωμένου κιτρινόμαυρου ρόστερ, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν άμεσα άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, για να φτάσει ο Άρης συνολικά τις 10 μεταγραφικές κινήσεις σε διάστημα – ρεκόρ μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Στα πλαίσια αυτών των νέων κινήσεων, οι άνθρωποι της ομάδας, με πρώτο τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή, ψάχνονται για ένα…. μπαμ στην επίθεση (δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση σέντερ φορ, όπου ο Βίντρα βρίσκεται με το ένα πόδι στο Χαριλάου, όπως αποκάλυψε ο ΑΘΛΟΣ).

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ με παραστάσεις τόσο από το ιταλικό όσο και από το ισπανικό πρωτάθλημα, με καλή τεχνική, σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και αρκετά υψηλό κασέ για τα ελληνικά δεδομένα. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά όσο οι Παλίκουτσα και Καρυπίδης το παλεύουν, τόσο η φωτιά παραμένει αναμμένη.

Σημειώνεται πως, ξέχωρα από αυτή την πολύ καλή περίπτωση, οι επαφές για βασικό κόφτη και στόπερ είναι εξίσου προχωρημένες, ενώ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα και για έναν ακόμη δεξιό μπακ, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ένας εκ των Οντουμπάτζιο ή Εμπακατά.

Άρης: Οι νέες προτάσεις για Πάλμα κι αυτοί που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Χαριλάου

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς