22.6 C
Athens

Προχωρημένες οι επαφές του Άρη με τον Ματέι Βίντρα, υπογράφουν στόπερ και εξτρέμ οι Κίτρινοι

Ο μεταγραφικός πυρετός στους Θεσσαλονικείς συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς: Το τσέχικο φαβορί για τη θέση του φορ όπως είχε αποκαλύψει ο ΑΘΛΟΣ και οι κινήσεις για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και τα άκρα της επίθεσης

Ο μεταγραφικός πυρετός καλά κρατεί στον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς μετά τις συμφωνίες με τους Πάβιτσιτς, Φατόρε και Ματαρίτα που θα ενσωματωθούν άμεσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, όντας πολύ κοντά στο να υπογράψουν ένα φορ (ο Ματέι Βίντρα έχει τον πρώτο λόγο όπως διαβάσατε πρώτα στον ΑΘΛΟ), έναν στόπερ και έναν ακραίο επιθετικό.

Άρης: Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με Ματαρίτα και Φατόρε

Συγκεκριμένα, η υπόθεση Βίντρα φαίνεται να ολοκληρώνεται με αίσιο τέλος για τους Θεσσαλονικείς, καθότι οι επαφές με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι ο Τσέχος επιθετικός να μείνει ελεύθερος από την Βικτόρια Πλζεν, που ήδη κινείται για τον αντικαταστάτη του.

Στον ΑΘΛΟ διαβάσατε πρώτα στις 9 Ιουνίου για το ότι ο Άρης φουλάρει για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού επιθετικού, με τον οποίο “φλέρταραν” μεταγραφικά από τον περασμένο Χειμώνα, όταν τελικά προτίμησαν τον Αμπουμπακάρ Καμαρά έχοντας αμφιβολίες για την αγωνιστική ετοιμότητα του έμπειρου Τσέχου, που είχε πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Πλέον, έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό και με παιχνίδια στα πόδια του (16 πέρυσι με την Πλζεν) ο Βίντρα δείχνει έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του στην Ελλάδα με τη φανέλα των Κιτρίνων, υπογράφοντας όπως όλα δείχνουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τόλη Τερζή.

Από εκεί και πέρα, στα πιο… φρέσκα νέα, ο Άρης με την υπογραφή του Παλίκουτσα, όπως και στις προηγούμενες τρεις περιπτώσεις, προχωρά τις υποθέσεις στόπερ και εξτρέμ.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να ενισχυθούν με έναν παίκτη που τον γνωρίζει καλά ο Παλίκουτσα και έχει εμπειρία από το υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ στα εξτρέμ (άλλα και πιθανότατα για ακραίο αμυντικό) είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν μέχρι δύο ποδοσφαιριστές με ιταλικό, ισπανικό και… ελληνικό παρελθόν!

Σήμερα Δευτέρα (19/6) πρόκειται να ανακοινωθεί η συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ μέχρι την έναρξη της κιτρινόμαυρης προετοιμασίας στο Ισραήλ αναμένεται να γίνουν επίσημες οι συμφωνίες με 3 ακόμη ποδοσφαιριστές…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς