21.7 C
Athens

Άρης: Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με Ματαρίτα και Φατόρε

Ο Άρης μετά τον Πάβιτσιτς αποκτά και τους Ματαρίτα, Φατόρε για το αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα - Άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο Κοσταρικανός και ο Ισπανός

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχωράει ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ Βαλεντίνο Φατόρε και τον αριστερό μπακ Ρόναλντ Ματαρίτα.

Ο Φατόρε μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και στην ηλικία των 21 ετών θα φύγει για πρώτη φορά από τους Ανδαλουσιάνους, των οποίων αποτελεί προϊόν της ακαδημίας. Με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει μία συμμετοχή το 2021, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη β’ ομάδα του συλλόγου καταγράφοντας 33 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Ο Ματαρίτα που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ουκρανικής Ντνίπρο, έχει αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα αλλά και στο MLS. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδας της Κόστα Ρίκα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 55 παιχνίδια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται μέσα στο επόμενο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν στους Κιτρινόμαυρους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς