23.3 C
Athens

Άρης: Οι νέες προτάσεις για Πάλμα κι αυτοί που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Χαριλάου

Ο Άρης θα συνεχίσει να παίρνει παίκτες, αλλά ταυτόχρονα το ρόστερ πρέπει να αδειάσει και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι θα αποχωρήσουν: Ο ΑΘΛΟΣ αποκαλύπτει το νέο ενδιαφέρον για Πάλμα και τις πιθανότητες παραμονής του στο Βικελίδης μέχρι τον Γενάρη

Ο Άρης μπήκε έστω κι ανεπίσημα την Τετάρτη (21/6) μπήκε στη νέα του εποχή με αρκετά νέα πρόσωπα, ακόμη περισσότερες εκκρεμότητες και μερικά ερωτηματικά που ψάχνουν απαντήσεις.

Μακάμπι Χάιφα – Άρης 0-1: Η νέα εποχή των Κιτρίνων ξεκίνησε με φιλική νίκη στο Ισραήλ

Για να γίνουμε πιο σαφείς και να μην μιλάμε με γρίφους, οι Κίτρινοι κινούνται πιο γρήγορα από κάθε άλλη ομάδα του BIG-5 μέχρι τώρα στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, έκλεισαν τις πρώτες τρύπες σε χαφ, άκρα της άμυνας και κάτω απ’ τα γκολποστ, ωστόσο έχει ακόμη δουλειά. Και η εν λόγω δουλειά δεν αφορά μόνο την ενίσχυση σε θέσεις που πονά αλλά και την αποδέσμευση παικτών που είτε δεν υπολογίζονται είτε τα συμβόλαια τους περισσότερο βαραίνουν παρά ωφελούν την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της, Θόδωρο Καρυπίδη.

Για τους Θεσσαλονικείς, το κεφάλαιο Πάλμα παραμένει πολύ ψηλά στα ανοιχτά ζητήματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί το ενδιαφέρον κυρίως της Ρέιντζερς να έχει κοπάσει το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ακυρώθηκε η όποια θέληση των Σκωτσέζων να υπογράψουν τον άσο από την Ονδούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ και σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς στο συγκεκριμένο μεταγραφικό “φλερτ”, η ομάδα της Γλασκώβης έχει επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τα οικονομικά θέλω του Άρη για τον παίκτη, με τις συζητήσεις μεταξύ των… τριών πλευρών να συνεχίζονται.

Άρης: Οι Έλληνες που έχει ξεχωρίσει ο Παλίκουτσα κι η αλήθεια για Πάλμα και Ρέιντζερς

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα, ο Άρης κέρδισε πόντους αναφορικά με την πιθανότητα παραμονής του 23χρονου επιθετικού στο Βικελίδης, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη.

Από κοντά εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Φενέρμπαχτσε, τη στιγμή που το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι υπαρκτό αλλά σε καμία περίπτωση προχωρημένο ή επίσημο.

Από εκεί και πέρα, στην Αλκμήνης ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα τρέχει παράλληλα με και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων από παίκτες που δεν δικαιολόγησαν ποτέ τα βαριά τους συμβόλαια ή απλώς δεν υπολογίζονται από τον Τόλη Τερζή.

Ο Αντρέ Γκρέι ανήκει σε αυτό το γκρουπ και μαζί με τον Νταμπό, όπως φαίνεται, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Βουλγαρία για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ σε ίδια μοίρα βρίσκονται και οι Εμπακατά, Πίρσμαν (βρίσκεται κοντά στην Γκρόνιγκεν), Σιαμπάνης, Ενκουλού, Ιτούρμπε (υπογράφει ως ελεύθερος στην Γκρέμιο), Ματέο Γκαρσία (αναχωρεί για Μεξικό και την Άτλας) και Ντουκουρέ. Βέβαια ο τελευταίος, μαζί με τον Οντουμπάτζιο έχει αφήσει ανοιχτό κι ένα πορτάκι παραμονής στο Χαριλάου, κάτι που θα ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό τόσο από τις οικονομικές τους απαιτήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν αλλά κι από το ενδιαφέρον που δεδομένα θα προκύψει από προσφορές άλλων ομάδων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Άρης έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση τους και μετά τους Πάβιτσιτς, Ματαρίτα, Φατόρε, Χουτεσιώτη φουλάρει και για τις επόμενες κινήσεις, δίνοντας έμφαση σε στόπερ, κόφτη, εξτρέμ και φυσικά φορ, με τον Ματέι Βίντρα να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα, όπως επίσης διαβάσατε στον ΑΘΛΟ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς