16.7 C
Athens

Μπέριλ ΜακΚίσικ στον ΑΘΛΟ: «Ελπίζω να μην έκλαψε ο οπαδός που πέταξε μπύρα στον Σακ, συγκινήθηκα με την υποδοχή στο ΣΕΦ»

Η Μπέριλ του Πειραιά ξεδιπλώνει μέσω του ΑΘΛΟΥ την οργή της για την επίθεση της κερκίδας του Παναθηναϊκού στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ αναφέρεται και στις μαγικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 14η φορά στην ιστορία του, γι αυτό που ήταν το δεύτερο σερί νταμπλ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του, Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν μια ιστορική μπασκετική παράσταση – για όσο παίχτηκε μπάσκετ – στο ΟΑΚΑ, μέχρι οι αντίπαλοι οπαδοί να του… χαλάσουν το πάρτι τίτλου και να γλιτώσουν τους Πράσινους από έναν ιστορικό εντός έδρας διασυρμό.

Ασύλληπτη υποδοχή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό: Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς στο ΣΕΦ! (pics)

Τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ πριν και μετά το παιχνίδι, αποτέλεσαν για άλλη μια φορά αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα διεθνή Μέσα, που όμως κατάφεραν μέσα στον οπαδικό χαμό να “χωρέσουν” και λίγο μπάσκετ, κάνοντας λόγο για δίκαιη κατάκτηση του τίτλου από την ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με το τριφύλλι… αγριεύει στο παρκέ, γεγονός που όπως φαίνεται τον έχει κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή στην πράσινη κερκίδα.

Μπέριλ ΜακΚίσικ: Πρέπει να είχαν έκπτωση στα λέιζερ σήμερα

Βέβαια, ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών ουδέποτε προκάλεσε με τη συμπεριφορά του εντός ή εκτός γηπέδων όντας υπόδειγμα αθλητή. Πριν την έναρξη του 4ου και τελευταίου, όπως αποδείχθηκε, τελικού, μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν φραστικά στον ΜακΚίσικ πετώντας του μέχρι και κουτάκι μπύρας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του.

Το συγκεκριμένο συμβάν φυσικά έκανε έξαλλη την σύζυγο του Αμερικανού και φανατική υποστηρίκτρια του Ολυμπιακού, Μπέριλ ΜακΚίσικ, που μιλώντας στον ΑΘΛΟ ξεδίπλωσε την οργή της για τη στάση των ανεγκέφαλων απέναντι στον “Σακ” του Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στις μαγικές στιγμές που έζησε στην αποθεωτική υποδοχή των νταμπλούχων Ελλάδας στο ΣΕΦ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενη! Μια πολύ μεγάλη σεζόν τελείωσε επιτέλους. Μόλις ξεπέρασαν τους 20 πόντους (σ.σ. στο χθεσινό παιχνίδι) ήξερα ότι ήμασταν ξανά πρωταθλητές”, ήταν το αρχικό σχόλιο της Μπέριλ σε ερώτηση για το πώς νιώθει μετά τη χθεσινή βραδιά τίτλου, για να προσθέσει σχετικά με τα σκηνικά βίας που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ.

“Μπορείτε πραγματικά να δείτε το Twitter μου για να καταλάβετε την αντίδρασή μου για τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα ότι κάποιος πέταξε μπύρα στον Σακίλ, πριν από το παιχνίδι, μέχρι που κάποιος μου έστειλε το άρθρο. Όποιος κι αν ήταν αυτός, ελπίζω να μην έκλαψε πολύ στον ύπνο του χθες το βράδυ”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τα συναισθήματα που της έμειναν από το νέο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως ανυπομονεί για τη φιέστα του Σαββάτου.

“Η χθεσινή βραδιά στο ΣΕΦ ήταν σίγουρα μαγική. Λατρεύω αυτή την ομάδα! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να πάω στο ΟΑΚΑ και να δω τον σύζυγό μου να είναι νικητής για άλλη μια φορά, αλλά μόλις έφτασα στο ΣΕΦ, βλέποντας πως όλοι έφυγαν από το σπίτι τους τόσο αργά για να καλωσορίσουν τους παίκτες, σχεδόν ήθελα να κλάψω.

Ήταν χιλιάδες άνθρωποι που τραγουδούσαν ρυθμικά για την ομάδα και τους παίκτες ξεχωριστά.

Είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Πήγαμε σπίτι για ύπνο, αλλά έρχονται κι άλλες γιορτές, όπως αυτή του Σαββάτου, οπότε θα το γιορτάσουμε με τον σωστό τρόπο πριν επιστρέψουμε στις ΗΠΑ”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς