23.2 C
Athens

Ασύλληπτη υποδοχή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό: Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς στο ΣΕΦ! (pics)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τη νύχτα μέρα στο ΣΕΦ αποθεώνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας - Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και «πάρτι» των αδερφών Αγγελόπουλων με τον κόσμο που φώναξε ρυθμικά «μέχρι τέλους»

Η κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και η επίτευξη του εγχώριου τρεμπλ ξεκίνησε να πανηγυρίζεται έντονα από χιλιάδες οπαδούς των Ερυθρόλευκων που συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ πριν αποχωρήσει το πούλμαν της αποστολής από το ΟΑΚΑ.

Με την άφιξη στο ΣΕΦ επικράτησε… παροξυσμός με καπνογόνα, συνθήματα υπέρ των παικτών και αποθέωση όλων παρουσία μάλιστα των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που το γιόρτασαν έξαλλα!

Δεν έλειψαν φυσικά και τα συνθήματα υπέρ της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ στο Λιμάνι αλλά και το αγαπημένο «μέχρι τέλους». Ένα με τον κόσμο έγιναν οι παίκτες ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης άναψε καπνογόνο!

Σημειώνεται πως η φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/6) στο ΣΕΦ όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας στο φινάλε μιας ονειρεμένης και ιστορικής σεζόν!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς