21.7 C
Athens

Βόμβα από τον Έντερσον: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Αντσελότι να αναλάβει τη Βραζιλία

Ο Έντερσον έριξε λάδι στη φωτιά και άνοιξε νέο επεισόδιο στο σίριαλ της εθνικής Βραζιλίας με τον Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο προπονητής της Βασίλισσας να αναλάβει τη Σελεσάο.

Η Βραζιλία συνεχίζει να αναζητά τον νέο τεχνικό της και ο Έντερσον έριξε βόμβα. Περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε δημοσίευμα του ESPN, το οποίο ανέφερε πως ο Κάρλο Αντσελότι θα αναλάμβανε καθήκοντα στη Σελεσάο από τον ερχόμενο Ιούλιο. Δημοσίευμα βέβαια που διέψευσε αμέσως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Λίγο παραπάνω από έναν μήνα μετά ήρθε ο Έντερσον να πυροδοτήσει και πάλι τα σενάρια, λέγοντας πως μίλησε με τους Κασεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ιταλός τεχνικός να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

«Μίλησα με τον Κασεμίρο, τον Βινίσιους και τον Μιλιτάο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κάρλο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Βραζιλίας.

Θα προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τη Ρεάλ για να μπορέσει να έρθει στη Βραζιλία όσο πιο γρήγορα γίνεται», είπε με νόημα και χαμόγελο, για να προσθέσει:

«Μου είπαν ότι είναι εξαιρετικός, αρέσει σε όλους, είναι νικητής. Θα δούμε στο εγγύς μέλλον αν ισχύει αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς