21.5 C
Athens

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας διαψεύδει τα σενάρια για συμφωνία με τον Αντσελότι

Το δημοσίευμα του ESPN πως ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμφωνήσει με την εθνική Βραζιλίας για να κάτσει στον πάγκο της διέψευσε με ανακοίνωση της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η εθνική Βραζιλίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μετά το τέλος του ο Τίτε αποτέλεσε παρελθόν.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN έκανε λόγο για συμφωνία της ομοσπονδίας με τον Κάρλο Αντσελότι ώστε να αναλάβει τη Σελεσάο.

Στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ο Αντσελότι, σύμφωνα με το ESPN

Μάλιστα ανέφερε πως η συμφωνία θα μπει σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αντσελότι να δέχεται σχετική ερώτηση σε συνέντευξη τύπου και να διαψεύδει από την πλευρά του πως υπάρχει συμφωνία.

Την είδηση ήρθε να διαψεύσει και η ίδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας με επίσημη δήλωση της, κάνοντας σαφές πως δεν υπάρχει καμιά συμφωνία με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ενημερώνει ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη.

Ο πρόεδρος Εντνάλνο Ροντρίγκες επιμένει στις δηλώσεις που είχε κάνει την περαμένη Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το Copa do Brasil.

Τότε, ο αξιωματούχος απέκλεισε εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς