12 C
Athens

Στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ο Αντσελότι, σύμφωνα με το ESPN

Την εθνική Βραζιλίας θα αναλάβει από τον Ιούλιο του 2023 ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN.

Στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό η Βραζιλία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN. Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει πως ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία της χώρας και τον 63χρονο τεχνικό, η οποία όμως σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται δεν θα επισημοποιηθεί καθώς ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με τη Βασίλισσα έως το καλοκαίρι του 2024.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα μπει σε ισχύ από τον Ιούλιου του 2023 και θα έχει διάρκεια έως τον Αύγουστο του 2026.

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για το εν λόγω δημοσίευμα και αρνήθηκε πως υπάρχει κάποια συμφωνία λέγοντας πως έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ έως το 2024.

Το δημοσίευμα κλείνε αναφέροντας πως οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ενημερωθεί πως ο Αντσελότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας τους και παρά το γεγονός πως δεν θα τον έχουν πια προπονητή στη Βασίλισσα, χαίρονται που θα αναλάβει ένα πρόσωπο που έχουν σε εκτίμηση την εθνική ομάδα της πατρίδας τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς