20.9 C
Athens

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μπιτίκι στον Ολυμπιακό

Μετά τον Κανός, ο Μπιτίκι: Ο διεθνής Κοσοβάρος εξτρέμ αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζίμπερ Μπιτίκι στον Ολυμπιακό για την περεταίρω ενίσχυση στα εξτρέμ, μετά την προσθήκη του Σέρχι Κανός.

Όπως και στην περίπτωση Κανός που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (31/1), ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα, έξυπνα και μεθοδικά για την απόκτηση του Μπιτίκι, που θεωρείται ήδη «κλεισμένος» και αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ελλάδα, σε μία μεταγραφή που σύμφωνα με τους Τούρκους συνδέεται με τη συμφωνία για Μπουχαλάκη, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει ως δανεικός στην Κόνιασπορ.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος άσος από το Κόσοβο δεν πήγε την Τρίτη στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας και βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τους Πειραιώτες, ώστε να προλάβουν τη διορία μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Κοσόβου 26χρονος άσος μετράει φέτος 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Κόνιασπορ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Σάντνες, Σάλτσμπουργκ και Βίκινγκς.

Συνολικά στην Τουρκία ο Μπιτίκι μέτρησε 83 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 15 ασίστ.

Μένει να φανεί μέχρι το βράδυ αν θα οριστικοποιηθεί ή όχι η συμφωνία με τον Μπιτίκι, που πάντως είναι με τη βαλίτσα στο χέρι για Πειραιά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς