20.2 C
Athens

Προχωράει την περίπτωση του Μπιτίκι ο Ολυμπιακός, απομακρύνεται του Ενρίκε!

Ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» τον Κανός, αλλά δεν σταματάει εκεί: Βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Κοσοβάρο εξτρέμ από την Κόνιασπορ, ενώ δεν προχωρά η περίπτωση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου στόπερ

Προχωρημένες είναι οι επαφές του Ολυμπιακού με τους Ζίμερ Μπιτίκι για την ενίσχυση στα εξτρέμ!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται «μία ανάσα» από την απόκτηση του Κοσοβάρου εξτρέμ, ενώ φαίνεται πως αφήνουν στην άκρη αυτή του Βραζιλιάνου στόπερ, Γκουστάβο Ενρίκε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Φλαμένγκο. Προκύπτει πάντως ότι η ομάδα του Μίτσελ θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός στόπερ είτε μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής διορίας, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, είτε από την αγορά των ελεύθερων.

Όπως και στην περίπτωση Κανός που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (31/1), ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα, έξυπνα και μεθοδικά για την απόκτηση του Μπιτίκι, που θεωρείται ήδη «κλεισμένος», σε μία μεταγραφή που σύμφωνα με τους Τούρκους συνδέεται με τη συμφωνία για Μπουχαλάκη, ο οποίος θα συνεχίσει ως δανεικός στην Κόνιασπορ.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Κοσόβου 26χρονος άσος μετράει φέτος 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Κόνιασπορ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Σάντνες, Σάλτσμπουργκ και Βίκινγκς.

Μένει να φανεί μέχρι το βράδυ αν θα οριστικοποιηθεί ή όχι η συμφωνία με τον Μπιτίκι, που πάντως είναι με τη βαλίτσα στο χέρι για Πειραιά.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας διαψεύδουν τις ιταλικές φήμες για Μπονατσόλι, με τον Ιταλό φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς