20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για το μέλλον των Μπουχαλάκη και Βατσλίκ

Ημέρα ενίσχυσης με Κανός αλλά και αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό: Διαβάστε τα τελευταία δεδομένα για τους Μπουχαλάκη και Βατσλίκ που ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες

Κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Βατσλίκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τουρκικές «σειρήνες» η Κόνιασπορ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό -χωρίς οψιόν αγοράς- του Έλληνα αμυντικού μέσου, ο οποίος αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (2/2) στην Τουρκία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Άμεσες εξελίξεις δρομολογούνται και για τον Τόμας Βατσλίκ, με τον Τσέχο κίπερ να μην υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν από τον Μίτσελ και να οδεύει προς την Χάντερσφιλντ, που αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας. Θυμίζουμε ότι με δεδομένο το ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, η επικείμενη μετακίνησή του στην αγγλική ομάδα δεν θα αποφέρει κάποιο κέρδος στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής Κανός και τα ανοιχτά μέτωπα των αποχωρήσεων

Με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας ο Βατσλίκ κατέγραψε στο σύνολο 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις 19 από αυτές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς