20.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής Κανός και τα ανοιχτά μέτωπα των αποχωρήσεων

Οι λεπτομέρειες του deal του Ολυμπιακού με την Μπρέντφορντ για τον Ισπανό εξτρέμ που έρχεται για να κάνει τη διαφορά στο Λιμάνι και οι τελευταίες αποχωρήσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ στην deadline των χειμερινών μεταγραφών

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα θα είναι από σήμερα Τρίτη ο Σέρχι Κανός, με τον Ισπανό εξτρέμ να φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τους Πειραιώτες.

Με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά ο 25χρονος εξτρέμ κατέφθασε στο «Ελ. Βενιζέλος» για την τυπική ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό από την Μπρέντφορντ, με τους Πειραιώτες να κινούνται έξυπνα και μεθοδικά για την υπογραφή του τις τελευταίες ημέρες.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Κανός τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του σε μία «εκπληκτική ομάδα με φανταστικούς παίκτες», όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Κανός: Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς παίκτες, μπορώ να δώσω πολλά πράγματα (vid)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες ώρες με την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη, ο Ισπανός άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική Μπρέντφορντ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο deal των δύο ομάδων έχει μπει και οψιόν αγοράς.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις το επόμενο 6μηνο στο Λιμάνι, με τον Μίτσελ να έχει σημαντικό ρόλο στην απόκτησή του.

Παράλληλα, τρέχουν οι εξελίξεις και για τις αποχωρήσεις στους πρωταθλητές Ελλάδας, στη σημερινή (31/1) τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών.

Όπως όλα δείχνουν, ο μεταγραφικός πυρετός για Ρέαμπτσιουκ αρχίζει να «σβήνει» με τον Μολδαβό μπακ να παραμένει στο «Καραϊσκάκη» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, μετά τα απανωτά «άκυρα» σε Μπολόνια και Μονπελιέ.

Από εκεί και πέρα, ζωηρό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Παπέ Σισέ, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να είναι η τελευταία ομάδα που εμφανίστηκε και θέλει να τον κάνει δικό της, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει τις συζητήσεις μόνο για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Αγκιμπού Καμαρά που δεν υπολογίζεται βρίσκεται «μία ανάσα» από τον δανεισμό του στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που τα έχει βρει σε όλα μαζί του αλλά και με τον Ολυμπιακό και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ θα καταλήξει λογικά στους Σικάγο Φάιρ και το MLS, με τις διαπραγματεύσεις να είναι προχωρημένες, ενώ σχεδόν σίγουρη είναι και η μετακίνηση του Ντε Λα Φουέντε στην Αγγλία για λογαριασμό της Χαλ.

Σημειώνεται ότι μετά τη σημερινή ημέρα, η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μόνο για τους ελεύθερους παίκτες, με το ενδεχόμενο ενίσχυσης του «ερυθρόλευκου» ρόστερ με βάση αυτές τις επιλογές να μην αποκλείεται…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς