13.2 C
Athens

Κανός: Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς παίκτες, μπορώ να δώσω πολλά πράγματα (vid)

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Ισπανός εξτρέμ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νέους του συμπαίκτες κι έστειλε μήνυμα για τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Σέρχι Κανός με τον Ισπανό εξτρέμ να φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τους Πειραιώτες.

Έφτασε στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό ο Σέρχι Κανός

Με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά ο 25χρονος εξτρέμ κατέφθασε στο «Ελ. Βενιζέλος» για την τυπική ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό από την Μπρέντφορντ, με τους Πειραιώτες να κινούνται έξυπνα και μεθοδικά για την υπογραφή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Κανός τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του σε μία «εκπληκτική ομάδα με φανταστικούς παίκτες», όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα.

Έχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς