18.2 C
Athens

Άρης: Το παρασκήνιο από την αρνητική απάντηση στην Ομόνοια για Μαντσίνι και το… παράθυρο

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, καθώς ο Άρης απέρριψε την πρόταση των Κύπριων για τον Αργεντίνο, που όπως σας ενημέρωσε από χθες ο ΑΘΛΟΣ θα έφτανε μέχρι το 1,5 εκατομμύριο και μόνο μέσω μπόνους θα μπορούσε να προσεγγίσει τα 2 που ζητούσαν αυστηρά οι Κίτρινοι.

Ο Άρης ζητάει καθαρά 2 εκατομμύρια ευρώ και υπό προϋποθέσεις ακόμα και 2,5 για τον Μαντσίνι και γι’ αυτό η εντολή Καρυπίδη για την παραχώρησή του ήταν αρνητική, παρόλο που το deal έμοιαζε «κλεισμένο» μέχρι το βράδυ της Τρίτης (30/8).

Οι Κύπριοι προσέφεραν 1,6 τα οποία θα έδιναν μεικτά στον Άρη μέχρι τον Γενάρη, προσφορά που δεν ικανοποίησε τους Θεσσαλονικείς και απορρίφθηκε.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ ο Άρης!

Όπως όλα δείχνουν ο Μαντσίνι θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αν και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο η κυπριακή ομάδα να επανέλθει για την περίπτωσή του μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (31/8), όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού στη Μεγαλόνησο.

Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μαντσίνι συμμετείχε κανονικά στο σημερινό (31/8) πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας στο Νέο Ρύσιο και δείχνει αφοσιωμένος στα «κιτρινόμαυρα» με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς