20.9 C
Athens

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ ο Άρης!

Ανατροπών συνέχεια στον Άρη: Οι Κίτρινοι εγκαταλείπουν οριστικά την περίπτωση Κανέδα και φαίνεται να καταλήγουν στον 40χρονο Ισπανό Χούλιο Βελάσκεθ για τη διαδοχή του Μπούργος

Μετά την ανατροπή στην υπόθεση Κανέδα, η οποία πλέον εγκαταλείπεται οριστικά, ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 40χρονο Ισπανό τεχνικό, Χούλιο Βελάσκεθ, ο οποίος έχει βρεθεί σε ομάδες τόσο της La Liga όσο και της Serie A.

Με απόφαση Θόδωρου Καρυπίδη για την οποία ενημερωθήκατε εγκαίρως από τον ΑΘΛΟ, ο Ραούλ Κανέδα που αναμενόταν εντός της ημέρας (31/8) στη Θεσσαλονίκη αποτελεί… παρελθόν πριν καν υπογράψει, με τους Θεσσαλονικείς να θεωρούν καταλληλότερο για τη διαδοχή του Χερμάν Μπούργος, τον επίσης Ισπανό Χούλιο Βελάσκεθ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά τη σύντομη θητεία των μόλις 8 αγώνων στον πάγκο της Αλαβές.

Μετά τη χθεσινοβραδινή έρευνα του Καρυπίδη και των συνεργατών του προέκυψε η προοπτική συνεργασίας με τον Βελάσκεθ, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει αρκετή εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αν και σπάνια παρέμενε για παραπάνω από έναν χρόνο στους συλλόγους που έχει προπονήσει.

Στην καριέρα του μέχρι σήμερα, ο 40χρονος Ισπανός προπονητής έχει βρεθεί, μεταξύ άλλων, στους πάγκους της Αλκορκόν, της Βιγιαρεάλ, της Μπέτις, της Ουντινέζε και της Μαρίτιμο.

Από τις παραπάνω, μόνο στην ισπανική Αλκορκόν κατάφερε να συμπληρώσει δύο χρόνια δουλειάς. Στο σήμερα, θεωρείται ως το απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του Μπούργος και ήδη δρομολογείται η ανταλλαγή συμβολαίων με την ΠΑΕ Άρης, ώστε να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς