20.8 C
Athens

Άρης: Ανατροπή με Κανέδα, πάει για άλλον προπονητή ο Καρυπίδης!

«Παγώνει» για την ώρα η περίπτωση του Ραούλ Κανέδα για τον πάγκο του Άρη, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με έναν άλλον προπονητή τον οποίο θεωρεί καταλληλότερο για την αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργος

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα «Κανέδα» για τον πάγκο του Άρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνει δεύτερες σκέψεις για την πρόσληψη του 53χρονου Ισπανού τεχνικού, με τον οποίο υπήρξε προφορική συμφωνία χθες και αναμενόταν μέχρι κι εντός της ημέρας (31/8) στη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Ο Κανέδα που έρχεται και το μισό εκατομμύριο που θα κρίνει το μέλλον του Μαντσίνι

Αργά το βράδυ της Τρίτης έπεσε μία νέα περίπτωση στο τραπέζι και προς το παρόν η περίπτωση Κανέδα αλλά και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη έχει «παγώσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κανέδα δεν έχει… καεί ακόμα, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Άρη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έναν πιο έτοιμο προπονητή, με εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και κατά προτίμηση από την Ιβηρική χερσόνησο.

Τέτοιου στυλ είναι κι αυτός που προτάθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/8), εξέλιξη που είτε θα αναβάλει την άφιξη Κανέδα για τους Κίτρινους, είτε απλά θα της δώσει παράταση…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς