22.1 C
Athens

Επίσημο: Εποχή Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 39χρονου Ισπανού προπονητή ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Σλόβαν – Επίσημα νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

 

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού! Ο Ισπανός ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη πρόκληση της έως τώρα καριέρας του.

Με μια σπουδαία σεζόν στη Χάντερσφιλντ και με θητεία στο πλευρό του εξαιρετικού Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Κορμπεράν φιλοδοξεί να αφήσει στο δικό του στίγμα στους πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα θέλξει με την απόδοσή της και θα πανηγυρίσει μαζί της επιτυχίες.

Η αγωνιστική φιλοσοφία του Κορμπεράν: Ο σχηματισμός στην άμυνα, η δουλειά των χαφ και τα επιθετικά τρικ

Ο 39χρονος Ισπανός προπονητής τη Δευτέρα (1/8) είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μαζί με τους συνεργάτες του υπέγραψαν το συμβόλαιό τους και σήκωσαν αμέσως μανίκια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Ισπανός προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/8) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach
Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach
Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach
Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst
Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς