16.2 C
Athens

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό

Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός αποσύρεται άμεσα από την ενεργό δράση και θα συνεισφέρει στον αγαπημένο του σύλλογο από το πόστο του γενικού αρχηγού.

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν και σύντομα θα ανακοινωθεί μια σειρά αλλαγών που δεν θα αφορά μόνο στον προπονητή (ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο διάδοχος του Πέδρο Μαρτίνς) και τους παίκτες αλλά και συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένα από τα πρόσωπα που χαίρει διαχρονικά της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού παρότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του για να αγωνιστεί ακόμα μια σεζόν, εν τέλει θα αναλάβει διαφορετικό ρόλο αφού πρόκειται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αναβαθμιστεί σε γενικό αρχηγό του συλλόγου. Θα είναι το πρόσωπο που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και ασφαλώς με την εμπειρία του θα βοηθήσει στα αποδυτήρια, αποτελώντας παράλληλα τον συνδετικό κρίκο του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη διοίκηση.

Ο 38χρονος διανύει τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο μετρά συνολικά 212 συμμετοχές. Τα ερυθρόλευκα τα έχει φορέσει από το 2008-2014, ενώ επέστρεψε το 2019 στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς