20.9 C
Athens

Σήκωσε μανίκια στο Ρέντη ο Κορμπεράν, ντεμπούτο με Σλόβαν ο Ισπανός προπονητής

Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε το συμβόλαιό του και έπιασε δουλειά τη Δευτέρα (1/8) στο Ρέντη – Ντεμπούτο κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 39χρονο διάδοχο του Πέδρο Μαρτίνς.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό αλλά και η πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Πορτογάλου.

Ο 39χρονος Ισπανός προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα και τη Δευτέρα (1/8) είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Κορμπεράν και οι συνεργάτες του υπέγραψαν το συμβόλαιό τους και σήκωσαν αμέσως μανίκια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο πρώην κόουτς της Χάντερσφιλντ θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές από τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Γιάννη Βρέντζο ενώ παρόντας θα είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού.

Ο Ισπανός προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/8) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς