20.8 C
Athens

«Κάζο» στην Κηφισιά για τον Ολυμπιακό

Η Κηφισιά πήρε μια φοβερή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1), με τους ερυθρόλευκους να κάνουν δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια στη Volley League και πλέον μπαίνουν σε μπελάδες πρωτιάς

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο «Ζηρίνειο» από την Κηφισία (3-1), με τον Φερνάντο Μουνιόθ να κάνει δοκιμές στα πρώτα δύο σετ του παιχνιδιού.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Κηφισιά να έχει αρκετά καλά ποσοστά στις τελικές και να κατακτά στο πρώτο σετ με 25-22.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να κάνει στα τέλη του δεύτερου σετ ένα μικρό σερί και να προηγείται με 24-23, αλλά οι γηπεδούχοι ξανά με τρομερό τρόπο έκαναν το 2-0, με 26-24.

Στο τρίτο σετ, ο Μουνιόθ επανέφερε όλα τα όπλα του στον αγωνιστικό χώρο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή υποδοχή και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο μπλοκ της Κηφισίας, επικρατώντας με 25-12 με μεγάλη ευκολία.

Στο τέταρτο και κρίσιμο σετ, η Κηφισιά με συνταγή πρώτου σετ και πλουραλισμό στην επίθεση κλείδωσε τη μεγάλη νίκη και βάζει μπελάδες στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι αν ηττηθούν με καθαρό σκορ την ερχόμενη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ (3-0 ή 3-1) και αν ο Δικέφαλος νικήσει την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική, θα χάσουν την πρωτιά της κανονικής περιόδου στη Volley League.

Τα σετ: 25-22, 26-24, 12-25, 25-22

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς