24.8 C
Athens

Η Μπιλμπάο ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας της με τον Ντάνι Γκαρθία

Τα Λιοντάρια του Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησαν τον Βάσκο μέσο, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται πολύ έντονα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την AS

Παρελθόν και τυπικά θα αποτελέσει με την ολοκλήρωση της σεζόν για την Μπιλμπάο ο Ντάνι Γκαρθία. Οι Βάσκοι αποχαιρέτησαν με μια μακροσκελή ανακοίνωση τον 34χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος αποχωρεί μετά από έξι γεμάτα χρόνια στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε όπου πανηγύρισε δύο τίτλους: Super Cup και Κύπελλο Ισπανίας.

Θυμίζουμε πως η AS με πρόσφατο δημοσίευμα επέμεινε πως ο πιο ελκυστικός προορισμός για τον Ισπανό είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενδιαφέρεται ελέω… Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός γνωρίζει πολύ καλά τον 34χρονο συμπατριώτη του από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ, με τη φανέλα της οποίας ο Γκαρθία κατέγραψε συνολικά 223 συμμετοχές, με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Σημειώνεται πως στις τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε την πρώτη περίοδο (2015-16) 35 παιχνίδια, τη δεύτερη (2016-17) 38 ματς, ένα τέρμα και μία ασίστ και την τρίτη (2017-18) 32 αγώνες και μία ασίστ.

Φέτος ο Ισπανός μέσος πανηγύρισε το Κύπελλο Ισπανίας έχοντας 18 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά την τελευταία εξαετία 194 συμμετοχές με ένα γκολ και επτά ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς