27.8 C
Athens

Η AS επανήλθε για Ντάνι Γκαρθία και Ολυμπιακό: «Η πιο ελκυστική επιλογή για τον Βάσκο, τα δεδομένα για Βαλένθια και MLS»

Το ισπανικό Μέσο που αποκάλυψε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Ντάνι Γκαρθία, επανήλθε με νέο δημοσίευμα υποστηρίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για τον Βάσκο που έχει δύο ακόμα επιλογές (με τη μία να είναι απόλυτο αουτσάιντερ)

Καθημερινά τείνουν να γίνουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στο μεταγραφικό μέλλον του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Μπιλμπάο την επόμενη σεζόν και η AS επιμένει πως ο Ολυμπιακός είναι γερά στο κόλπο.

Το έγκυρο ισπανικό Μέσο που αποκάλυψε ερυθρόλευκο ενδιαφέρον στις 6 Μαΐου, υποστηρίζει με νεότερο δημοσίευμα ότι η περίπτωση του Ολυμπιακού είναι μακράν η πιο ελκυστική για τον Βάσκο, ο οποίος έχει στα χέρια του και άλλες δύο προτάσεις.

Η μία είναι από τη Βαλένθια του Ρουμπέν Μπαράχα όπου και εκεί οι Νυχτερίδες θέλουν έναν έμπειρο χαφ στο ρόστερ, ενώ η άλλη είναι από ομάδα του MLS. Αυτή συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες καθώς φαίνεται πως ο Ισπανός προτιμά την Ελλάδα ή την παραμονή στην πατρίδα του καθώς σε μερικές εβδομάδες θα γίνει πατέρας.

Θυμίζουμε πως ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πολύ καλά τον 33χρονο Ισπανό μέσο από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ, με τη φανέλα της οποίας ο Γκαρθία κατέγραψε συνολικά 223 συμμετοχές, με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Σημειώνεται πως στις τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε την πρώτη περίοδο (2015-16) 35 παιχνίδια, τη δεύτερη (2016-17) 38 ματς, ένα τέρμα και μία ασίστ και την τρίτη (2017-18) 32 αγώνες και μία ασίστ.

 

Φέτος ο Ισπανός μέσος πανηγύρισε το Κύπελλο Ισπανίας έχοντας 18 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά την τελευταία εξαετία 194 συμμετοχές με ένα γκολ και επτά ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς