27.5 C
Athens

Η Σκρα αποχαιρέτησε τον Γκαρντίνι, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον πάγκο της Σκρα Μπελσάτοφ αποτελεί ο Αντρέα Γκαρντίνι, με τον Ιταλό να ολοκληρώνει και τυπικά την παρουσία του στον πολωνικό σύλλογο.

Την Τρίτη (7/5) η Σκρα ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας της με τον σπουδαίο Ιταλό προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ντανιέλ Καστελάνι στον Ολυμπιακό με τις ευλογίες του Αργεντινού προπονητή. Τις επόμενες μέρες μάλιστα καλείται να αποφασίσει για ξένο ακραίο με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα όπως σας έχει εξηγήσει ο ΑΘΛΟΣ.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντρέα Γκαρντίνι για τη δουλειά του στον σύλλογο. Σε αυτόν τον 1,5 χρόνο έδειξε πόσο καλός προπονητής είναι με μεγάλη γνώση του αθλήματος. Παρότι δεν επιτύχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, εκτιμάμε την αφοσίωση και την υποστήριξή του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σου στην εξέλιξη της ομάδας», δήλωσε ο πρόεδρος της Σκρα, Βιέσλαβ Ντέριλο.

Ο 58χρονος προπονητής διαδέχθηκε τον Βρετανό Τζόελ Μπανκς τον Φεβρουάριο του 2023 και κατάφερε να επιτύχει αρχικά τον στόχο της παραμονής και την επόμενη σεζόν να οδηγήσει τη Σκρα στην 9η θέση (οριακά εκτός πλέι οφ) σε δύο δύσκολες χρονιές με πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.

Προπονητής της Σκρα την επόμενη χρονιά θα είναι ο Ρουμάνος Τζόρτζε Κρέτσου, πρώην της Ζάκσα και νυν της εθνικής Σλοβενίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς