18.5 C
Athens

Έξαλλος με το VAR ο Ποτσετίνο: «Ούτε καν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα κατάλαβαν τον λόγο που μας ακύρωσαν το γκολ»

Τον φανερό εκνευρισμό του με την απόφαση διαιτητή και VAR να ακυρώσουν το τρίτο τέρμα της Τσέλσι, με το οποίο θα «έκλεβε» τη νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα, έδειξε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν έξαλλος με αυτή την απόφαση, θεωρώντας πως δεν υπάρχει φάουλ του Ντισασί, ο οποίος σκόραρε στο 96′ αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ.

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Έσωσε μέσω VAR τον βαθμό σε ένα «δικό της» ματς, αγωνία για Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό

«Ούτε καν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα κατάλαβαν τον λόγο που μας ακύρωσαν το γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο, που υποστήριξε πως το VAR καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

«Όποιος είδε την αναμέτρηση θα νιώθει απογοητευμένος. Ο διαιτητής είναι απίστευτος. Είναι δύσκολο να δεχτείς τέτοια γεγονότα σαν αυτά στον ημιτελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι για το πέναλτι που ούτε καν εξέτασαν. Πραγματικά μας πονάει αυτό και το VAR θεωρώ ότι έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Ούτε καν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα κατάλαβαν τον λόγο που μας ακύρωσαν το γκολ», ήταν τα λόγια του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς